Top 5 producatori camere de supraveghere

Timp Citire: 2 minute

Alegerea unor camere de supraveghere

Asa dupa cum va spuneam aici ca exista mai multe aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand  alegem un sistem de camere de supraveghere, in articolul scris de cei de la  www.securitateprivata.ro gasim o detaliere a acestora.

Va invitam sa cititi articolul:

camere de supraveghere

Achizitia unor echipamente de supraveghere este un lucru care necesita o mica cercetare in prealabil pentru a gasi si a alege solutia cea mai buna pentru nevoile fiecaruia.

Atunci cand alegem respectiva camera de supraveghere trebuie sa avem in vedere mai multi factori:

  • daca e pentru interior sau pentru exterior;
  • daca avem nevoie sa supraveghem 10, 20 sau 30 de metri;
  • sa aiba sau nu detectie la miscare;
  • sa aiba sau nu infrarosu si multe alte functionalitati pe care le poate avea acest tip de echipament.

Tipuri camere de supraveghere

Camere de supraveghere putem gasi in diverse forme, dimensiuni si culori, care mai de care mai sofisticate pentru a se integra cat mai bine in peisaj.

Dupa tipul de conexiune se gasesc camerele care se conecteaza prin cablu si camerele de tip wireless. Acestea au luat un avant tot mai mare in ultima perioada datorita usurintei de instalare si a timpului economisit alocat acestei operatiuni.

De asemenea foarte mult conteaza senzorul si rezolutia video pentru a avea o imagine cat mai clara si o calitate ridicata. Aceasta mai ales daca alegi o camera care filmeaza si pe timp de noapte.

O alta caracteristica foarte des intalnita in ziua de astazi este functia IP. Cu ajutorul acesteia poti transmite imaginile captate de camera direct pe telefon sau tableta ca sa poti vedea in timp real, ce se intampla in casa sau in birou.

Unele echipamente au microfon si comunicare bidirectionala. Astfel, daca ai instalat respectivul device in living, poti si sa vorbesti cu cei aflati acolo. Acest tip de camera de supraveghere este folosit mai mult pentru supravegherea copilului sau a batranilor pentru a-i putea si auzi daca e cazul.

Ca recomandare, topul producatorilor arata astfel:


1. Hikvision
2. Dahua
3. Acvil
4. Novus
5. Navaio

In timp ce primii doi sunt producatori mondiali recunoscuti pentru produsele lor, Acvil este un brand de supraveghere relativ nou pe piata din Romania. Este un producator cu un raport foarte bun calitate/pret. Se afla pe o panta ascendenta in preferintele consumatorilor datorita variantelor de echipamente pe care le are. Vorbim de : AHD, TVI, CVI de buna calitate si la preturi accesibile.

Sursa : www.securitateprivata.ro

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *